2018 m. kovo 23 d., penktadienis

2018 kovo 22 d.

2018 m. kovo 22 d., ketvirtadienis. Mėnulio fazė - jaunatis, dvynių ženkle.

Šiandien buvo labai apniukusi diena - vėl atšalo ir netgi prisnigo. Žiūrime kas naujo pas daigelius.

Petunijos vis dar keturios. Aplinkui matyti sėklytės, kurias sėjau prieš kelias dienas, nepagailėjau, nes apėmė striokas, kad visai be gėlių liksiu :D šias sėklas barsčiau paviršiuje. Kai pirmą kartą sėjau, uzbarsčiau žeme. Gal daigumas pagerės, nes ant pakuotės parašyta, kad barstyti.

Smulkutės petunijos

Pomidorės Vilmos jau trys, bet taip pat vangiai dygsta.

Vilma

Iš žemės lenda geltonoji paprika, geltonosios paprikos geriau dygsta nei raudonosios, pas jas nei vieno daigelio nėra.

Geltonoji paprika

Dar viena geltonoji paprika - stipri ir tvirta.

Geltonoji paprika

Pomidorai Indigo rose - vis dar du, tas trečias daigelis dėl drėgmės neišliko. O šie daigeliai tikruosius lapelius leidžia. Pastebėjimas - mažus daigelius geriau drėkinti su purkštuku, nes laistytuvas išpila daug vandens, o daigeliams jo tiek daug nereikia.

Indigo rose

Trečioji paprika - abejoju ar iš jos išaugs tvirtas daigas, nes greičiausiai buvau padauginus vandens, nes parudavę vietomis, susiraitę ir labai sunkiai, bet auga.


Dar noriu pasidalinti palangės grožiu. Niekada nemaniau, kad pavyks iš parduotuvės pirktą puansetiją pražydinti antrą kartą. Gėlytė tikrai labai nustebino. Pernai metų pavasarį aš persodinau ją į žemę su kompostu ir prižiūrėjau ją taip pat kaip ir kitas gėles. Tik tiek. O dabar jau žiedelius raudonus augina. Reiktų iš Kalėdų gėlės pervardinti į Velykų gėlę :)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą