2018 m. birželio 18 d., pirmadienis

2018 birželio 16 d.

2018 m. birželio 16 d., šeštadienis. Mėnulio fazė - jaunatis, liūto ženkle.
 
Ne į temą, bet šiandien pietums gaminau naminius koldūnus su jautiena. Nelabai man patiko tešlos receptas. Kitą kartą mėginsiu kitą variantą. Koldūnų gaminimas daug kantrybės reikalaujantis darbas, tad juos gaminu retai. Nors paklausa namuose didelė būtų.
 

Šiandien apžiūrėjau šiltnamyje augančius augaliukus, tik dieną nebūk ir jau matosi, kas auga kaip ant mielių. Šioje nuotraukoje berods raudonieji pomidorai. Šiltnamyje susikaupė darbo - apkarpyti pomidorų šakeles, kad geriau vėdintųsi, taip pat ir ravėjimas. Laukiu vėsesnio oro, kad galėčiau padirbėti.

 
 
Akyse pučiasi Indigo Rose pomidorai.


Šiemet paprikų derlius bus tikrai gausesnis nei pernai.


Šiandien valgėme pirmąjį šiltnamyje užaugusį agurkėlį.


Šiandien eilinį kartą buvo karšta diena, apie 28 laipsniai. Tad judėti įmanoma tik vakare. Vakare atvėso, pasidarė įmanoma kvėpuoti gaiviu oru, ir darže nusprendžiau pasikrapštyti. Išroviau visus ridikėlius, nes sukirmijo. Išroviau špinatus ir rukolos salotas, nes ėmė žydėti. taip pat užsiėmiau piktžolių ravėjimu ir pešimu, nors žemė ten kur nelaistau yra tokia sausa, kad piktžoles su šaknimis išrauti neįmanoma. Bet tvarkos darže ir aplink jį norisi. Atrodo maži darbeliai, bet laiko užgaišau. Taip pat šiandien laisčiau daržą.


Ant palangės pirmieji nokstantys Vilma pomidorai. Greitai ragausime.


Levanda iš mažyčio augaliuko išaugo į didesnį. Galvoju pasidėti miegamajame, kad miegoti būtų ramiau.


Daugiau nuotraukų iš mano daržo gyvenimo ir ne tik rasite mano Instagram profilyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą